diensten

Een goede dienstverlening is het halve werk

we doen het samen

Wat we voor je kunnen betekenen

De ontwikkeling van jouw nieuwe (kern)applicatie doen we vooral samen. Wanneer we gaan samenwerken, staan we naast, voor, of achter je of waar je ons maar wilt hebben. Van het vaststellen van jullie behoefte en in productie nemen van de applicatie tot na oplevering. We geloven heilig in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en onze dienstverlening is dan ook daarop ingericht.

verbetering van binnenuit

Procesoptimalisatie

Processen kunnen altijd beter en die wens komt vaak van binnenuit: medewerkers die zien dat het slimmer, handiger of efficiënter kan. Vanuit het perspectief van de business definiëren we samen de uitdagingen die vragen om een oplossing. Maar we kijken ook verder: welke rol hebben processen in het grotere geheel, wat moet het resultaat zijn en hoe kan het beter? Van daaruit bepalen we de start en gaan we op weg naar het bouwen van een oplossing. 

onze moedertaal: low-code

Circulaire applicatieontwikkeling

Als we het over programmeertalen hebben, dan is low-code onze moedertaal. We bouwen alle applicaties dan ook met low-code platforms USoft en Volt MX. Op basis van de start die we hebben gemaakt bij de procesoptimalisatie, leveren we zo snel mogelijk een prototype van de uiteindelijke oplossing op. We ontwikkelen applicaties op een iteratieve manier, maar ook circulair: de componenten die we opleveren, zijn grotendeels herbruikbaar voor andere applicaties.

makkelijk in gebruik

Vormgeving: UX/UI

Het ontwerp van de frontend is van essentieel belang voor de gebruikerservaring. Daarom zorgen we ervoor dat de applicatie niet alleen functioneel is, maar ook gemakkelijk in gebruik. De continue feedback van eindgebruikers tijdens de softwareontwikkeling, helpt om direct een gebruiksvriendelijke applicatie op te leveren. Wil je aanpassingen in de front- of backend doen? Dat kan natuurlijk altijd, zonder dat het functioneren van de applicatie wordt aangetast.  

Hier lopen wij warm voor

Jouw dienstverlening verbeteren

Inzicht in data creëren, producten verkopen via een webshop, of je paspoort aanvragen: verzin een proces en we kunnen er een applicatie voor maken. Samen kijken we wat het resultaat moet zijn en daarop richten we de applicatie in. Heb je te maken met complexe processen? Wij zijn er gek op!

Het leven van de buitendienst gemakkelijker maken

Verkoopmedewerkers of technisch specialisten werken vaak buiten de deur. Hoe fijn is het dan wanneer ze direct hun urenregistratie en onkostendeclaratie kunnen doen, of voorraden checken en inspecties uitvoeren? Wij maken apps voor iedereen die niet de hele dag achter een bureau zit, maar toch bepaalde data nodig heeft of moet verwerken. 

Het stroomlijnen van workflows voor casemanagement

Alles waar een bepaalde workflow achter zit, kunnen we vangen in een app. Vaak zijn er meerdere mensen bij betrokken die input leveren en zaken goedkeuren. En dat moet dan ook nog eens in een logische volgorde. Maar wij houden van puzzelen en weten voor elke workflow een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen.

Enter the House of low-code!

Op het platform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code
contact

Wat is jouw IT-uitdaging van morgen?

Vertel mij meer over jouw IT-uitdaging(en) en we geven je vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt.

Afspreken