expertise

Operations Management Software en actiegerichte data

DATAfirst

Low-code applicaties voor kernprocessen

De processen van een technisch dienstverlener en producent zijn behoorlijk complex. Je moet medewerkers efficiënt inplannen, ervoor zorgen dat er genoeg voorraden zijn én de performance van machines en apparaten monitoren. En vaak werk je ook nog eens met meerdere kernapplicaties. Wij helpen je bij jouw uitdagingen door slimme, geïntegreerde applicaties te ontwikkelen voor operations management. Ook voor kernprocessen. Zodat relevante data samenkomt ter ondersteuning van de complexe dagelijkse operatie en je direct kunt reageren wanneer je een signaal krijgt van een verstoring.

Operations Management Software (OMS)

Een bottleneck in de operationele processen kost tijd en geld. Bovendien bevordert dat niet de klanttevredenheid. Daarom wil je direct kunnen handelen bij een probleem of downtime. De OMS-oplossingen die we voor onze klanten ontwikkelen, helpen hen bij het:

 

  • Plannen, bewaken en coördineren van de productie of dienstverlening 
  • Beheren van machine- en gereedschapsonderhoud 
  • In de gaten houden van de performance van assets
  • Beheren van de voorraad en het magazijn
  • Digitaliseren van de dagelijkse workflows van medewerkers 
  • Afstemmen van de inkoop en verkoop op de productie en dienstverlening
  • Controleren van de productkwaliteit
Snel relevante data beschikbaar

Act Now!

Productiebedrijven en technisch dienstverleners hebben een schat aan informatie tot hun beschikking. Dat maakt het werk complexer, zeker omdat de toename van data samengaat met verschillende ondersteunende software. Wij brengen alle relevante en kwalitatieve data samen in één applicatie. Door de snelle beschikbaarheid van relevante data, kun je de juiste acties ondernemen om bottlenecks in het operationele proces snel te verhelpen of zelfs te voorkomen. Act Now noemen we dat.

datakwaliteit en -integriteit

Low-code platform USoft

Wij helpen onze klanten data first te werken. Maar wat houdt dat in? Het gaat om het omarmen van de data die je hebt om je productie of dienstverlening nóg beter te maken. Of ga een stap verder en maak van data een service! Hierbij staan datakwaliteit en -integriteit voorop. Daarom ontwikkelen wij onze applicaties met low-code platform USoft. Een robuuste basis die je helpt grote hoeveelheden aan data te verwerken. En dat kunnen maar weinig low-code platforms.

 

Native of Progressive Web Apps

Low-code platform Volt MX

Met low-code platform Volt MX stel je vervolgens de juiste gegevens beschikbaar via een native of Progressive Web App. Precies waar en wanneer dat nodig is en op een veilige manier. Je werkt met één broncode, wat betekent dat je je niet bezig hoeft te houden met meerdere besturingssystemen. En omdat het low-code is, kun je continu aanpassingen doen en blijven innoveren. Kortom, met een flexibele applicatie kwalitatieve data op een veilige wijze vrijgeven, op de juiste momenten en via de best passende apparaten of browsers: dat is voor ons hét middel om ervoor te zorgen dat jouw operationele processen soepel verlopen. 

Hier lopen wij warm voor

Jouw dienstverlening verbeteren

Voorraadbeheer, inzicht in de performance van je assets of realtime advies bij een operationele verstoring? Vertel ons welke uitdagingen jij ervaart binnen het productie- of serviceproces en wij maken er een oplossing voor. Samen kijken we wat het resultaat moet zijn en daarop richten we de applicatie in. Heb je te maken met complexe processen? Wij zijn gek op procesoptimalisatie en operations management!

Het leven van de buitendienst gemakkelijker maken

Technisch specialisten werken vaak buiten de deur. Hoe handig is het dan wanneer ze direct voorraden kunnen checken en inspecties kunnen uitvoeren? Met onze kennis van operations management ontwikkelen we praktische apps voor iedereen die niet de hele dag achter een bureau zit, maar toch bepaalde data nodig heeft of moet verwerken. Bijvoorbeeld op de productievloer of bij het controleren van assets.

Het stroomlijnen van dagelijkse workflows

Alles waar een bepaalde workflow achter zit, kunnen we digitaliseren met behulp van een app. Denk aan machineonderhoud, het inkoopproces, en de planning. Wij worden blij van het verbeteren van processen en weten voor elke workflow een gebruiksvriendelijke en efficiënte applicatie te ontwikkelen.

Enter the House of low-code!

Op het platform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code
contact

Wat is jouw IT-uitdaging van morgen?

Vertel mij meer over jouw IT-uitdaging(en) en we geven je vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt.

Afspreken