het nieuws

Ontdek de ontwikkelingen van morgen

Nieuwsbericht

HCL Software pakt kansen in de Nederlandse markt dankzij partnership met ITmorrow

Na wereldwijde groei van HCL Software in het low-code landschap, treedt de organisatie ook toe tot de Nederlandse markt. Op 4 januari jl. is de handtekening gezet voor het partnership tussen HCL Software en de Nederlandse nieuwe agency ITmorrow. 

Ontdek het artikel
nieuwsbericht

ITmorrow versterkt portfolio met low-code platform USoft

De uitbreiding betekent het begin van een strategisch partnership tussen ITmorrow en USoft, waarbij ITmorrow kansen ziet om met het low-code ontwikkelplatform oplossingen te creëren voor complexe en bedrijfskritische applicaties van haar klanten.

Ontdek het artikel
Nieuwsbericht

Visionair in het Gartner® Magic Quadrant™

HCL Software wordt met het low-code platform HCL Volt MX benoemd tot ‘Visionair’ op basis van Gartner's® uitvoerige evaluatie op de totale visie en haar vermogen tot daadwerkelijke uitvoering. HCL software is één van de slechts 13 benoemde Multiexperience Development Platforms.

Ontdek het artikel
Nieuwsbericht

Strong Performer in The Forrester Wave™

HCL Software wordt met het low-code platform HCL Volt MX benoemd tot Strong Performer in The Forrester Wave™ van 2021. Low-code development is het antwoord op de vraag naar intuïtiever, flexibeler en effectiever werken in de digitale wereld

Ontdek het artikel
voor de organisaties van morgen

ITmorrow ondersteunt de organisatie van morgen

Wat de organisatie van morgen is? Een Data First organisatie. Een bedrijf dat het belang van data omarmt en er alles aan doet om data voor hen te laten werken. Wij helpen je daarbij door krachtige hightech te combineren met flexibele low-code om datakwaliteit en -integriteit te beschermen en gegevens op een veilige manier beschikbaar te stellen. Precies daar waar en wanneer dit nodig is. Hierdoor krijg je meer grip op de data en processen binnen je organisatie. Ben jij al klaar voor morgen?

Enter the House of low-code!

Op het platform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code
contact

Wat is jouw IT-uitdaging van morgen?

Vertel mij meer over jouw IT-uitdaging(en) en we geven je vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt.

Afspreken