over ons

Low-code specialisten voor operations management

voor de organisaties van morgen

Uitdagingen in operations management oplossen

Als operations manager, plant manager of field service manager heb je verschillende uitdagingen op je bordje liggen: het zorgen voor een efficiënte planning, het voorkomen van verstoringen in operationele processen en het beheren van assets. Als alles soepel verloopt, dan is er geen vuiltje aan de lucht, maar problemen kosten direct tijd en geld. Bovendien hebben verstoringen impact op de klanttevredenheid. Wij helpen je bij het ontwikkelen van de juiste oplossing voor jouw operations management uitdaging.

 

ITmorrow zet low-code in voor soepele operationele processen

Wij helpen je om de dagelijkse, complexe processen te ondersteunen én te verbeteren met innovatieve applicaties voor operations management. Hiervoor werken we uitsluitend met moderne en flexibele low-code technologie, specifiek voor complexe, bedrijfskritische vraagstukken en mobiele (multiplatform) apps. De applicaties worden gevoed door data uit het operationele proces. Zo wordt het mogelijk toekomstige knelpunten tijdig te voorkomen, zoals een tekort aan voorraad, en krijg je realtime advies wanneer een machine of asset storing heeft.   

 

veranderde data = veranderde app

Flexibele low-code applicaties met actiegerichte data

Om de operationele processen soepel te laten verlopen, helpen we je met het verzamelen en inzichtelijk maken van actiegerichte data. Dat doen we door digitale oplossingen te ontwikkelen op basis van jouw eigen unieke processen en business rules. Veranderen de business rules? Dan veranderen de applicaties gewoon mee. Op die manier zorgen we samen voor minder downtime, voldoende voorraad en een optimale dienstverlening.  

stevige informatie-architectuur

Waarom samenwerken met ITmorrow?

Onze developers, bedrijfsspecialisten en domeinexperts helpen je een stevige informatie-architectuur neer te zetten, data-integriteit te bewaken en een gebruiksvriendelijke applicatie te bouwen. Voor de meest complexe operationele processen.

Enter the House of low-code!

Op het platform House of low-code vind je inspiratie, waardevolle inzichten, de laatste trends en slimme oplossingen die je helpen om de toenemende behoefte aan digitale innovatie met low-code bij te benen.

Enter House of low-code
Enter House of low-code
contact

Wat is jouw IT-uitdaging van morgen?

Vertel mij meer over jouw IT-uitdaging(en) en we geven je vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt.

Afspreken