Platforms Volt MX en USoft

Bouw complexe en bedrijfskritische applicaties met low-code

Data first, dát is waar je als organisatie naartoe wilt. Daar horen schaalbare applicaties bij waarmee je veilig data kunt verwerken en de data-integriteit en -kwaliteit kunt borgen.

best of both worlds

Platforms Volt MX en USoft bieden stevige basis

Complexe en bedrijfskritische applicaties die grote hoeveelheden gegevens aankunnen, bouw je met USoft. En Volt MX helpt om bedrijfsprocessen om te zetten naar mobiele applicaties voor ieder apparaat en ieder besturingssysteem. Beide platforms vormen voor onze klanten de basis om bedrijfsprocessen toekomstgericht te automatiseren.

mobiele applicaties

Low-code platform Volt MX

Met Volt MX profiteer je van ultiem gemak: met slechts één broncode ontwikkel je uitstekend vormgegeven gebruikersinterfaces voor elk apparaat en elk bestuurssysteem. Of je nu een native of Progressive Web App wilt bouwen. Met kant-en-klare API's koppel je je applicatie met andere systemen, applicaties en databases. Bovendien kunnen professionele ontwikkelaars aan de slag met geïntegreerde DevOps, geautomatiseerd testen én de mogelijkheid om de nieuwste technologieën als AR en VR te gebruiken.

data applicaties

Low-code platform USoft

USoft is hét low-code platform om complexe en bedrijfskritische processen te vangen in een applicatie. USoft is namelijk een van de weinige low-code platforms die grote hoeveelheden aan data kan verwerken. Hiervoor bouw je met USoft eerst een stevige basis, voordat je een user interface ontwikkelt. Die basis vormt zich door business rules en datamodellen.  Vandaaruit werk je verder aan de gebruikersinterface die je altijd kunt aanpassen naar de veranderende klantwens, zonder dat dat invloed heeft op het functioneren van je applicatie.