data & business

Ontwikkel bedrijfskritische apps met low-code platform USoft

uniek in zijn soort

Bouw met USoft een stevig fundament gebaseerd op business rules

USoft is een uniek low-code platform dat zich richt op de krachtige combinatie van data en business rules. Hiermee hanteren we een bottom-up aanpak. Wat we daarmee bedoelen is dat je met USoft bouwt aan een ijzersterke basis voor je app, waarbij de business centraal staat. Dat uitgangspunt levert je maximale flexibiliteit bij de ontwikkeling van gebruikersinterfaces en interactie met andere systemen.

vergelijkbaar met high-code

Eerst met de backend aan de slag

Bij ons staat de wereld op z'n kop! We gaan niet als eerste aan de slag met gebruikersinterfaces, maar met de basis: een stevig fundament waarin we een datamodel combineren met business rules. Pas daarna gaan we aan de slag met de gebruikersinterfaces. Doordat de low-code technologie van USoft dicht op de database zit, kun je de performance ervan vergelijken met high-code platforms. Waar de meeste low- en no-code platforms moeite hebben met het verwerken van grote hoeveelheden data, is dat met USoft juist niet het geval. Uiteindelijk werk je met een stabiele basis, waarop je efficiënt verder bouwt en de interactie met andere applicaties en systemen en gebruikersinterfaces kunt opzetten.

van maanden naar weken

De voordelen van USoft

Prototype

Snel opzetten van prototypes om ideeën uit te proberen.

Time-to-market

Een kortere time-to-market van nieuwe applicaties.

Kosten

Aanzienlijk lagere ontwikkelkosten en kortere doorlooptijd.

Onderhoud

De toepassingen zijn gemakkelijk te beheren en te onderhouden.

de ruggengraat van Usoft

Gedreven door business rules

De Rules Engine, met alle business rules voor jouw applicatie, vormt de ruggengraat van USoft. USoft geeft je hiermee maximale controle over (geautomatiseerde) besluiten. Met bedrijfsregels richt je een bepaalde structuur in om het 'gedrag’ van een applicatie te sturen, zoals met definities en constraints. Zelfs wanneer processen veranderen, zorgen de business rules ervoor dat je applicatie goed blijft werken.  


De business rules zijn in natuurlijke taal vastgelegd, dus niet in cryptische code. USoft slaat de bedrijfsregels en het datamodel op de in de Rules Engine en vervolgens worden die vertaald naar werkende software. Je kunt de regels en andere componenten eenvoudig wijzigen of uitbreiden, zonder dat je hiervoor de backend moet aanpassen. USoft past perfect bij een continuous integration/continuous delivery (CI/CD) aanpak om complexe en stabiele applicaties te ontwikkelen die grote datastromen aankunnen.

data integriteit

Constraints: geïntegreerde autorisatie

Constraints zijn een onderdeel van de Rules Engine en deze ‘beperkingen’ zorgen voor data-integriteit en een goede beveiliging van de gegevens waarmee de applicatie werkt. Je kunt het zien als een speciale integratielaag tussen de business rules en database, die controleert of een gebruiker, systeem of applicatie wel de juiste rechten heeft om een bepaalde actie uit te voeren. Een constraint geldt automatisch voor alle processen die bepaalde data willen verwerken of aanpassen. Omdat je hiermee nauwkeurig je processen en database kunt beheren en bewaken, zijn constraints de grote kracht van USoft.

gebruik de kant-en-klare componenten

Flexibele user interface

De user interface is een belangrijk onderdeel van het succes van een applicatie. USoft werkt daarom met een geïntegreerde no-code webdesigner, waarmee je op basis van kant-en-klare componenten een moderne gebruikersinterface kunt bouwen, zoals een webpagina. Bij het bouwen hiervan ligt altijd de nadruk op flexibiliteit en schaalbaarheid. Omdat de backend is losgekoppeld van de frontend, zullen de kernfunctionaliteiten altijd stabiel en ongewijzigd blijven, bij bijvoorbeeld een aanpassing van de gebruikersinterface. Op die manier kun je met USoft de user interface volledig aanpassen aan de wensen van de eindgebruiker.

contact

Wat is jouw IT-uitdaging van morgen?

Vertel mij meer over jouw IT-uitdaging(en) en we geven je vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt.

Afspreken