low-code volt mx

Veelzijdige en optimale UX met low-code platform Volt MX

de beste low-code UX

Ontwikkel native mobile & Progressive Web Apps (PWA) met de nieuwste technologieën

Met Volt MX ontwikkel je snel mobiele applicaties met een uitstekende user experience (UX) op basis van low-code. Met slechts één enkele broncode lever je op elk digitaal contactmoment de beste UX, of dat nu op een smartphone, tablet of wearable is. Bovendien zijn hiervoor de nieuwste technologieën als virtual en augmented reality (VR en AR) en chatbots beschikbaar.

bedenk het, maak het

Wat is VOLT MX?

Volt MX is een innovatief low-code platform voor het ontwikkelen van native en Progressive Web Apps gericht op bedrijfskritische processen. Met Volt MX creëer je op een visuele manier complexe applicaties die je met kant-en-klare API's kunt koppelen met andere backend-systemen, applicaties en databases. Professionele ontwikkelaars profiteren van geïntegreerde DevOps, geautomatiseerd testen én de mogelijkheid om de nieuwste technologieën als AR en VR te gebruiken. Met het Volt MX-platform ontwikkel je snel nieuwe software die integreert met het bestaande IT-landschap en aan strenge beveiligingsnormen voldoet. Als je het kunt bedenken, dan kun je het met Volt MX bouwen!

van maanden naar weken

Native en Progressive Web Apps zelf ontwikkelen

Een applicatie voor de buitendienst, het afsluiten van verzekeringen of het uitvoeren van inspecties: met Volt MX bouw je apps in enkele weken in plaats van maanden. Hiermee bespaar je 50 tot 70% aan tijd die applicatieontwikkeling kost, waardoor je sneller kunt voldoen aan de wensen en eisen van de business.

Native Mobile Apps

Met Volt MX bouw je snel schaalbare en stabiele apps voor smartphones op basis van slechts één broncode. Volt MX heeft namelijk een visual builder gemaakt, zodat je met React Native (op basis van JavaScript) eenvoudig complexe en bedrijfskritische apps kunt maken. Deze broncode is gemakkelijk te wijzigen en herbruikbaar. 

De mobiele apps werken perfect en zijn gebruiksvriendelijk, ongeacht of ze draaien op iOS, Android of Windows. Volt regelt ook de publicatie naar de App Store en Play Store. Met Volt MX ben je altijd in staat om te anticiperen op de snel veranderende mobiele technologiemarkt.

Progressive web apps (PWA)

Naast native apps, ontwikkel je met Volt MX ook Progressive Web Apps. Een PWA is een webapp met de look-and-feel van een native app. Alleen hoeven gebruikers deze niet te installeren en kunnen ze een PWA ook offline gebruiken. Bovendien laadt een PWA razendsnel en zijn dezelfde mogelijkheden beschikbaar als die van een native app, denk aan pushnotificaties en het delen van je locatie. 

Met Volt MX ontwikkel je snel en eenvoudig een PWA die te indexeren is door de zoekmachines, inclusief de rijke gebruikservaring die een native applicatie biedt. Allemaal op één platform.

Van VR tot AI

Integreer innovatieve technologieën 

In een snel veranderende digitale wereld is het belangrijk om de concurrent een stap voor te blijven en te voldoen aan klantwensen. Volt MX maakt het mogelijk om snel te innoveren en daarbij de nieuwste technologieën te gebruiken. Denk aan virtual en augmented reality, voice chat, instore wayfinding en intelligente chatbots. Maak gebruik van allerlei nieuwe virtuele elementen, maar ook kunstmatige intelligentie en natural language processing.

3 smaken

Gamechanger Volt MX: de basis

Volt Iris

Met Iris bouw je aan een aantrekkelijke frontend en de beste gebruikerservaring voor de nieuwe app. Op basis van een visuele weergave en met behulp van sjablonen en kant-en-klare componenten ontwikkel je in no-time een moderne native of Progressive Web App.

Volt Flare

Flare is een native-function interface voor widgets en API's en maakt gebruik van het onderliggende besturingssysteem van het apparaat én de kracht van moderne webbrowsers. In combinatie met hybride en responsive ontwikkel-frameworks en tools bouw je een app voor elk publiek, op elk apparaat.

eenvoudig koppelen

Stabiele en visuele integraties

Wanneer je met Volt MX aan de slag gaat, is het niet nodig om een extra integratielaag toe te voegen of aan te schaffen. Je kunt namelijk de nieuwe applicatie eenvoudig koppelen met verschillende systemen. Doordat je deze koppelingen visueel in beeld kunt brengen, is de orkestratie van de integratie met verschillende systemen heel eenvoudig. Bovendien zijn er voorgedefinieerde API's om de nieuwe app te integreren met backend-systemen, databases en andere applicaties. Dit alles vindt plaats binnen het Volt MX-platform, waarmee je bespaart op kosten en complexiteit.    

contact

Wat is jouw IT-uitdaging van morgen?

Vertel mij meer over jouw IT-uitdaging(en) en we geven je vrijblijvend advies over hoe je daar snel, slim én duurzaam op inspeelt.

Afspreken